ЗВЕРНИ УВАГУ

‡агрузка...

ПОГОДА у районі

МИ У ФЕЙСБУЦІ


ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ


09.10.2018

Опитування: Чим займаються батьківські комітети і, взагалі, вони потрібні?..


15.04.2018

Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.


17.03.2018

Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)


18.10.2017

Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?


26.04.2017

ТЕСТ: а Ви добре знаєте місцевий говір?

Більше опитувань →

Цікаві тести →


Розмістити оголошення

Як вибирати молочні продукти влітку.

опубліковано : 09.07.2018


Влітку медики фіксують пік харчових отруєнь, адже в жарку погоду продукти швидко псуються. Найбільш уразливими є молочні вироби – вони при неправильному зберіганні стають осередком розмноження бактерій, які можуть нашкодити людському організму.


Морозиво – це безумовно улюблені літні ласощі, однак воно ж є одними з найнебезпечніших. Щоб заощадити на електроенергії, деякі нечесні супермаркети і магазини вимикають або підвищують температуру в холодильниках на ніч. В результаті цього, в морозиві починають поширюватися бактерії, які не знищуються при повторному заморожуванні. Тому при покупці цих холодних ласощів, уважно стежте, щоб форма морозива була збережена. Це гарантує, що його попередньо не розморожували і воно – безпечно для вживання.


Вибирайте молоко і сир, від терміну виготовлення яких пройшло не більше двох діб. Справа в тому, що в супермаркетах часто виставляють дату виробництва на виробах переднім числом, а в літній сезон фактичний термін придатності молочних продуктів знижується, особливо при неналежних умовах зберігання.


Твердий сир варто купувати цілими шматочками і просити продавця відрізати їх від великої головки, яка зберігається в холодильнику. Адже нарізаний шматочками сир швидко псується, а на його краях можуть з'являтися білі плями, що є ознакою бактеріального зараження.


Пошир для друзів!






Загрузка...


ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС У СОЦМЕРЕЖАХ


сторінка : Леді | Головна