ЗВЕРНИ УВАГУ

‡агрузка...

ПОГОДА у районі

МИ У ФЕЙСБУЦІ


ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ


09.10.2018

Опитування: Чим займаються батьківські комітети і, взагалі, вони потрібні?..


15.04.2018

Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.


17.03.2018

Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)


18.10.2017

Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?


26.04.2017

ТЕСТ: а Ви добре знаєте місцевий говір?

Більше опитувань →

Цікаві тести →


Розмістити оголошення

Унікальний рецепт самої правильної солянки! Збережіть собі - такого більше не знайдете!

опубліковано : 18.10.2018


Редакція nadbugom.in.ua роздобула класний рецепт смачної та поживної солянки. Ділимося ним із вами.


Обов'язково збережіть собі - це дійсно унікальний спосіб приготування страви, яка виходить смачною, як в кращих ресторанах!


Основні інгредієнти (на 3 літри) :


- м'ясні делікатеси (копчена ковбаска, грудинка, молочна ковбаса, сосиски) - 300-500 г

- гов'ядина - 350 г

- солені огірки - 200 г

- цибуля - 150 г

- томатна паста - 5 столових ложок

- лавровий лист - 3 шт

- оливки та маслини, чорний перець, зелень, лимон – за смаком

- олія


Спосіб готування :


- м'ясо (гов'ядина) відварити та порізати шматочками

- м'ясні делікатеси також пошматувати

- цибульку порізати напівкілечками та посмажити на олії; огірочки нарізати маленькими ромбиками

- ковбасні вироби і м'ясо закласти в м'ясний бульйон, дозволити закипіти, потім цибулю і огірки всипати, знову довести до кипіння, зменшити вогонь, варити 10 хвилин.

- додати оливки, лавровий лист, маслини, томатну пасту і довести до кипіння знову.

- подавати з частинкою лимона і сметаною, посипавши зеленню.


Ну як? Слинка потекла вже?
Смачного! Діліться постом з усіма своїми друзями!


Пошир для друзів!






Загрузка...


ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС У СОЦМЕРЕЖАХ


сторінка : Леді | Головна