ЗВЕРНИ УВАГУ

‡агрузка...

ПОГОДА у районі

КУРС ВАЛЮТ

КОРИСНЕ

ПОДАТИ ОГОЛОШЕННЯ

ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ


02.05.2019

Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?


15.04.2018

Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.


17.03.2018

Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)


18.10.2017

Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?


26.04.2017

ТЕСТ: а Ви добре знаєте місцевий говір?

Більше опитувань →

Цікаві тести →


РОБОТА



Робота у Червонограді →

Робота в Польщі →


МИ У ФЕЙСБУЦІ

Рецепт швидкого приготування морозива, яке за смаком не поступається пломбіру!

опубліковано : 15.04.2019


У запропонованому рецепті морозива нема ні краплі хімії, жодного штучного загущувача і консервантів. Тільки натуральні інгредієнти!


ІНГРЕДІЄНТИ:

Вершки - 500 мл.

Згущене молоко - 200 гр.

Вафельні коржі - 2 шт.


ПРИГОТУВАННЯ.


1. За півгодини до початку приготування охолодіть як слід в морозилці миску, в якій будете збивати масу, і віночки міксера.


2. У підготовлений посуд влийте охолоджені вершки. Збивайте на високих оборотах протягом 5-7 хвилин.


3. Коли вершки стануть досить густими, тонкою цівкою влийте згущене молоко. Збивайте протягом хвилини на невеликих оборотах.


4. На дно прямокутної форми викладіть вафельний корж. Якщо не поміщається - розріжте. Потрібно регулювати під розмір ємності. Розподіліть ложкою вершкову масу, накрийте другим коржем. Помістіть форму в морозилку на 4-6 годин.


Порада: вершки використовуйте найвищої жирності, а якщо замість звичайної згущенки візьмете варену, отримаєте морозиво а-ля крем-брюле.


Пошир для друзів!



ЦІКАВО :



Загрузка...


ПРИЄДНУЙСЯ ДО НАС У СОЦМЕРЕЖАХ


сторінка : Новини | Головна