ЗВЕРНИ УВАГУ


КУРС ВАЛЮТ

ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ


02.05.2019

Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?


15.04.2018

Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.


17.03.2018

Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)


18.10.2017

Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?


26.04.2017

ТЕСТ: а Ви добре знаєте місцевий говір?

Більше опитувань →

Цікаві тести →


РОБОТА



Робота у Червонограді →

Робота в Польщі →


МИ У ФЕЙСБУЦІ

Як посмажити рибу без запаху, бризок та лишнього жиру.

опубліковано : 06.11.2021


Смажена риба просто смакота. Як можна встояти перед хрусткою золотистою скоринкою та ніжним м'ясом усередині. Єдиний недолік цієї страви полягає в процесі приготування. У кухні стоїть неприємний запах , який може поширитися по всьому будинку. А про жирні бризки і зовсім думати страшно. Сьогодні ми розповімо вам, як смажити мойву без цих небажаних моментів.


Цей спосіб підійде для іншої риби. Такий лайфхак використовують рибалки із стажем. Хто, як не вони, знає всі секрети приготування риби . Якщо ви будете дотримуватися порад, ваша кухня збереже чистоту навіть після смаження. Беріть рибу і давай перевіряти!


Принадність мойви в тому, що після смаження її можна їсти як насіння. Хрумка маленька рибка чудово підійде до пива або замінить поп-корн за переглядом фільму. Але посмажити її правильно не кожен може. У мойви досить специфічний та не дуже приємний запах. То що з цим робити?


Для початку добре промийте і почистіть рибу. Зовсім трохи посоліть і поперчіть.


Добре розігрійте пательню і налийте олії. Посипте олію сіллю . Це допоможе запобігти появі бризок під час смаження. Риба вбере сіль із пательні, ось чому солити мойву потрібно трохи.


Візьміть сиру картоплю. Вимийте її і поріжте кружальцями. Покладіть 2–3 шматочки на пательню і смажте разом із мойвою. Таким чином ви зможете усунути рибний запах .


Насипте в чистий сухий пакет борошно , щоб обваляти в ньому рибу. Чим більше мойви, тим більше борошна вам знадобиться. Перекладіть рибу в пакет і добре струсіть. Так ви без особливих зусиль покриєте мойву паніровкою, зберігши чистоту на кухні.


Тепер залишилося лише викласти рибу на пательню та обсмажити до готовності. Замінюйте картоплю новою по мірі потреби.


Ну от і всі хитрощі.




ЦІКАВО :






МИ У СОЦМЕРЕЖАХ


сторінка : Леді | Головна