ЗВЕРНИ УВАГУ


КУРС ВАЛЮТ

ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ


02.05.2019

Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?


15.04.2018

Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.


17.03.2018

Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)


18.10.2017

Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?


26.04.2017

ТЕСТ: а Ви добре знаєте місцевий говір?

Більше опитувань →

Цікаві тести →


МИ У ФЕЙСБУЦІ

Простий рецепт справжнього морозива ''Пломбір''

опубліковано : 25.07.2023


Багатьом цей десерт знайомий і улюблений з дитинства. Він зовсім не потребує особливих кулінарних навичок.
Таке смачне морозиво може приготувати кожен, головне знати деякі нюанси.
Обов'язково приготуйте цей пломбір із дитинства! У магазині такий точно вже не продають!


ІНГРЕДІЄНТИ:

◾️ 4 жовтки
◾️ 150 г цукрової пудри
◾️ 1 пакетик ваніліну 1гр. (будьте з ваніліном акуратніше, якщо він у Вас дуже концентрований, то додайте на кінці ножа, інакше морозиво буде гірким) або ванільного цукру 10 гр.
◾️ 100 мл молока
◾️ 500 мл жирних вершків (не менше 33% жирності)


СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ


1. У каструлі (обов'язково з товстим дном) з'єднуємо жовтки, цукрову пудру та пакетик ваніліну або ванільного цукру. Перемішуємо до однорідності.

2. Вливаємо молоко.

3. Ставимо на найменший вогонь і варимо, постійно помішуючи до консистенції згущеного молока. Доводити до кипіння масу не можна в жодному разі.

4. Знімаємо з вогню та охолоджуємо до кімнатної температури, періодично помішуючи.

5. Коли маса повністю охолола, тільки тоді починаємо працювати з вершками. Вершки мають бути жирними, жирністю 33% і більше. Чим жирнішi, тим краще. Вони обов'язково повинні бути добре охолоджені. Перед використанням потримайте вершки в холодильнику хоча б години 4, а краще ніч.

6. Збиваємо холодні вершки до тих пір, поки вони не стануть густими та щільними, починаючи з малих обертів.

7. У чашу зі збитими вершками викладаємо заварну масу, що остигнула (!) і акуратно перемішуємо до однорідності.

8. Отриману суміш переливаємо у контейнер та відправляємо у морозильну камеру.

9. У перші 3 години необхідно 5-6 разів дістати ємність і ретельно перемішати.

Смачного!




ЦІКАВО :






МИ У СОЦМЕРЕЖАХ


сторінка : Леді | Головна