ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ
02.05.2019
Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?
15.04.2018
Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.
17.03.2018
Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)
18.10.2017
Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?
26.04.2017
МИ У ФЕЙСБУЦІ
Простий рецепт справжнього морозива ''Пломбір''
опубліковано : 25.07.2023

Багатьом цей десерт знайомий і улюблений з дитинства. Він зовсім не потребує особливих кулінарних навичок. Таке смачне морозиво може приготувати кожен, головне знати деякі нюанси. Обов'язково приготуйте цей пломбір із дитинства! У магазині такий точно вже не продають!
ІНГРЕДІЄНТИ: ◾️ 4 жовтки ◾️ 150 г цукрової пудри ◾️ 1 пакетик ваніліну 1гр. (будьте з ваніліном акуратніше, якщо він у Вас дуже концентрований, то додайте на кінці ножа, інакше морозиво буде гірким) або ванільного цукру 10 гр. ◾️ 100 мл молока ◾️ 500 мл жирних вершків (не менше 33% жирності)
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ
1. У каструлі (обов'язково з товстим дном) з'єднуємо жовтки, цукрову пудру та пакетик ваніліну або ванільного цукру. Перемішуємо до однорідності. 2. Вливаємо молоко. 3. Ставимо на найменший вогонь і варимо, постійно помішуючи до консистенції згущеного молока. Доводити до кипіння масу не можна в жодному разі. 4. Знімаємо з вогню та охолоджуємо до кімнатної температури, періодично помішуючи. 5. Коли маса повністю охолола, тільки тоді починаємо працювати з вершками. Вершки мають бути жирними, жирністю 33% і більше. Чим жирнішi, тим краще. Вони обов'язково повинні бути добре охолоджені. Перед використанням потримайте вершки в холодильнику хоча б години 4, а краще ніч. 6. Збиваємо холодні вершки до тих пір, поки вони не стануть густими та щільними, починаючи з малих обертів. 7. У чашу зі збитими вершками викладаємо заварну масу, що остигнула (!) і акуратно перемішуємо до однорідності. 8. Отриману суміш переливаємо у контейнер та відправляємо у морозильну камеру. 9. У перші 3 години необхідно 5-6 разів дістати ємність і ретельно перемішати. Смачного!
ЦІКАВО :
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ