ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ
02.05.2019
Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?
15.04.2018
Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.
17.03.2018
Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)
18.10.2017
Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?
26.04.2017
МИ У ФЕЙСБУЦІ
Неймовірно смачний і простий рецепт дерунів з кабачків.
опубліковано : 26.07.2024
Очищені кабачки натираємо на великій тертці, пропускаємо до маси через прес часник, солимо, перчимо за смаком. Шаткуємо кріп, додаємо в кабачкову масу.
Розбиваємо до маси яйце, висипаємо борошно, розпушувач, додаємо майонез. Перемішуємо всі інгредієнти, накриваємо тарілкою масу і залишаємо на 10 хвилин.
Далі на пательні обсмажуємо кабачкові коржики з обох боків до рум’яної скоринки.
Виходять прості смачні кабачкові деруни. Подавати їх рекомендується зі сметаною.
Інгредієнти: кабачки – 800 г; часник – 4 зубчики; сіль – ⅓ ч.л.; кріп – 1 пучок; яйце – 1 шт.; майонез – 1 ст.л.; борошно – 5 ст.л.; розпушувач – 1 ч.л.
ЦІКАВО :
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ