ОПИТУВАННЯ, ТЕСТИ
02.05.2019
Чи потрібний у Червонограді скейт-парк?
15.04.2018
Пройди легкий, цікавий та водночас з хитринкою тест з англійської мови.
17.03.2018
Давайте перевіримо, чи добре Ви знаєте породи собак? (Тест)
18.10.2017
Опитування: де у Червонограді найсмачніша піца?
26.04.2017
МИ У ФЕЙСБУЦІ
Рецепт швидкого приготування морозива, яке за смаком не поступається пломбіру!
опубліковано : 15.04.2019

У запропонованому рецепті морозива нема ні краплі хімії, жодного штучного загущувача і консервантів. Тільки натуральні інгредієнти!
ІНГРЕДІЄНТИ:
Вершки - 500 мл.
Згущене молоко - 200 гр.
Вафельні коржі - 2 шт.
ПРИГОТУВАННЯ.
1. За півгодини до початку приготування охолодіть як слід в морозилці миску, в якій будете збивати масу, і віночки міксера.
2. У підготовлений посуд влийте охолоджені вершки. Збивайте на високих оборотах протягом 5-7 хвилин.
3. Коли вершки стануть досить густими, тонкою цівкою влийте згущене молоко. Збивайте протягом хвилини на невеликих оборотах.
4. На дно прямокутної форми викладіть вафельний корж. Якщо не поміщається - розріжте. Потрібно регулювати під розмір ємності. Розподіліть ложкою вершкову масу, накрийте другим коржем. Помістіть форму в морозилку на 4-6 годин.
Порада: вершки використовуйте найвищої жирності, а якщо замість звичайної згущенки візьмете варену, отримаєте морозиво а-ля крем-брюле.
ЦІКАВО :
МИ У СОЦМЕРЕЖАХ